Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Rengøring Odense | Koncept Rengøring gør rent i Odense Ring os op

Rengøring Odense

I tilfælde af, at du som erhvervsdrivende er på udkig efter effektiv rengøring i Odense, så kan Koncept Rengøring tilbyde en løsning af høj kvalitet, der varetager netop dine behov og ønsker angående rengøring. Tag kontakt til os for en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan udarbejde en rengøringsplan, der opfylder dine forventninger, og således sikrer den optimale løsning til lige akkurat din virksomhed og dine medarbejdere.

Vores professionelle tilgang til rengøring i Odense beror på følgende grundprincipper: effektiv rengøring, kvalitetssikring og god kommunikation mellem os og vores kunder.

Effektiv rengøring

På baggrund af mange års erfaring indenfor området har vi kendskab til de bedste materialer og metoder til rengøring i Odense. Dette sikrer ikke kun vores kunder en effektiv rengøring og service, men også en af høj kvalitet. Vores serviceassistenter benytter sig blandt andet af Koncept Rengørings specialudviklede skuldertasker til at opbevare vores antibakterielle klude og mobber i. På den måde undgås det, at kludene og mobberne kommer i berøring med beskidt vand undervejs i rengøringen, og således opnås et bedre og mere hygiejnisk resultat.

Ydermere bliver både klude og mobber forinden brug doseret med den rette mængde vand og kemi under kontrolleret forhold. Dette giver et bedre rengøringsresultat, da man således undgår at efterlade overskydende vand og fedtpletter. Desuden er denne metode mere skånsom for miljøet, hvilket kommer både omgivelserne, vores medarbejdere og kunder til gode.

Tillidsvækkende og synlig kommunikation

Med udgangspunkt i den nyeste teknologi har vi i Koncept Rengøring udviklet vores eget system LEANCLEAN, der sikrer en mere synlig kommunikation mellem os og vores kunder. Dette innovative system muliggør et samarbejde baseret på løbende dialog og gensidig tillid mellem os og vores kunder, hvilket er til stor gavn for begge parter.

Af ovenstående grunde kan vi i Koncept Rengøring tilbyde en løsning på rengøring i Odense, som er både fleksibel, effektiv og miljøvenlig.

Rengøring Odense

Kontakt os for en uforpligtende snak