fbpx Ring os op

LEANCLEAN

Er du erhvervsdrivende og mangler du et innovativt system til at administrere timeforbrug, arbejdsopgaver m.m., så er systemet LEANCLEAN måske noget for dig. Hos Koncept Rengøring har vi selv udviklet systemet LEANCLEAN til at administrere ting som disse for således at sikre, at det system vi bruger, er nemt at anvende og er tilpasset vores professionelle tilgang til rengøring. Da vores rengøringsmetoder tager udgangspunkt i principperne fra LEAN, var det oplagt, at tilsvarende skulle gøre sig gældende for vores it-system. Som rengøringsfirma oplevede vi, at de systemer, der i forvejen eksisterede i rengøringsbranchen, ikke levede op til vores aktuelle behov. Dette blev bevæggrunden til at udvikle dette særskilte system, da vi på den måde kunne sikre dets effektivitet og vide os sikre på, at det kunne imødekomme alle de krav vi, som et professionelt rengøringsfirma, stiller til det. Vores system er derfor udviklet af fagfolk, der har mange års erfaring med selve varetagelsen af rengøring, og derfor har en kvalificeret viden om, hvad sådan et system skal bestå af.

Et system udviklet af et erfarent rengøringsfirma vidner om effektivitet og kvalitet, og vi har selv til stor gavn for både vores medarbejder og kunder, benyttet os af dette system i 2 år nu. Systemet gør det nemt og hurtigt at administrere følgende:

  • Timeregistrering.
  • Om og hvornår medarbejdere møder ind og forlader arbejdspladsen.
  • Overblik over hvilke opgaver, der ikke er udført, og årsagen til dette.
  • Gør det muligt hurtigt at informere medarbejdere om eventuelle ændringer i dagens opgave.
  • Gør det muligt for medarbejdere at sende informationer til både kunder og arbejdsgiver.
  • Dokumentation på samtlige data på log

Vil du have LEANCLEAN i din virksomhed?

Hvis du som erhvervsdrivende er interesseret i at få gavn af de mange muligheder, som dette system kan bidrage med, så kan systemet tilpasses lige netop din virksomhed. Det vil sige at, hvis vi oplever, at en af vores kunder har et særskilt ønske til opsætningen af systemet, så har vi mulighed for at tilføje denne funktion i LEANCLEAN, som en særlig service for vores kunder. Derfor er det også muligt for firmaer udenfor rengøringsbranchen at få gavn af dette system til at varetage timeregistrering og sikre god og synlig kommunikation. Selv om du driver en virksomhed med mange medarbejdere, så sørger LEANCLEAN systemet for, at det er nemt og hurtigt at varetage løn på kun 5 minutter. Du kan få dette system installeret til den fordelagtige pris, fra kun 50,00 kr. pr. person om måneden uden opstartsomkostninger. Du betaler kun for månedlig forbrug, så i tilfælde af, at du har en medarbejder der stopper, kan den pågældende hurtigt gøres inaktiv i systemet således, at du ikke skal betale for den person måneden efter, men stadig har adgang til medarbejderens data.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål