Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Læs om os fra Koncept Rengøring | Vi er din partner inden for rengøring. Ring os op

Om Koncept Rengøring

Det handler om dit behov
Vi anbefaler daglig rengøring – dvs. minimum fem besøg om ugen, fordi hyppigere rengøring giver det bedste og sundeste resultat.

Koncept Rengøring arbejder med daglig og synlig kontakt til vores kunder, fordi bedre kommunikation giver bedre løsninger – og fordi daglig kontrol er garantien for god kvalitet.

Vi gør det nemt at have det rent
Når du vælger at lade Koncept Rengøring tage sig af din rengøring, er du ikke bare sikker på rene omgivelser og højt kvalitetsniveau. Du slipper for at løse en opgave selv, som vi er eksperter på at udføre – og som vi har setup’et til.

Kvaliteten er dog næsten det vigtigste, hvorfor vi følger op med daglig kontrol.

Vores kunder skal ikke bruge deres tid på at følge op på klager om mangler i rengøringen – eller rende rundt og kontrollere. Det sørger vi for – på et niveau, der skaber tillid.

Lille, effektiv organisation
Koncept Rengøring har ingen stor og tung organisation, hvor administration, lager, direktion samt driftsafdeling er spændt meget op på en stor kundeportefølje på hver afdeling. Det giver kunden praktiske fordele – og hos os behøver god rengøring samtidig ikke at være dyr.

Koncept Rengøring tilbyder rengøring i følgende områder:

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere