fbpx Ring os op

Metoder

Vores metoder

Både vores rengøringsmetoder og rekvisitter er baseret på den nyeste teknologi, da vi mener, at dette er en investering, der gavner vores rengøringsresultater. Ved at benytte os af de rigtige rekvisitter sikrer vi således en bedre og mere effektiv rengøring.  Vi har blandt andet udskiftet den almindelige støvsuger med en batteridreven rygstøvsuger i stedet for, da denne sikrer vores medarbejdere en større arbejdsfrihed samtidig med, at den er mere effektiv og tidsbesparende. Ydermere sikrer den også vores medarbejdere væsentligt bedre arbejdsforhold, da den skåner dem for at arbejde i den samme dårlige stilling, som den almindelige støvsuger gør.

Vi benytter os udelukkende af antibakterielle microfiberklude og svanemærkede rengøringsmidler når vi gør rent. Både vores klude og mobber bliver klargjorte inden brug, hvor de under kontrolleret forhold bliver doseret med den hele rette mængde vand og kemi. På den måde undgås det, at klude og mopper bliver for våde og dermed efterlader overskydende vand på diverse overflader under rengøringen. Man sikrer på den måde et bedre rengøringsresultat, samtidig med, at denne metode er mere skånsom overfor miljøet, da man undgår at skulle skylde overflødige mængder kemiholdigt vand i kloaksystemet efterfølgende.

En anden måde, hvorpå vi sikrer et bedre rengøringsresultat, er ved at benytte os af vores selvudviklede skuldertasker til at transportere de klargjort klude og mopper i. På den måde undgår vi, at kludene kommer i kontakt med beskidt vand under rengøringsprocessen, og vi sikrer derved et renere og mere hygiejnisk resultat. Så i stedet for, at vores serviceassistenter står og vrider kludene op i beskidt og bakteriefyldt vand for at kunne genbruge dem, så bliver kludene i stedet for smidt direkte til vask, når de ikke længere kan absorbere mere snavs.

Skal vi tage en uforpligtende snak?