fbpx Ring os op

Økonomi

Koncept Rengøring har for 6. år i træk opnået den eftertragtede AAA-rating inden for kreditværdighed. Vi er én af de blot 3.649 virksomheder i Danmark, der i år er blevet tildelt AAA Sølv-diplomet for højeste kreditværdighed gennem 5 år baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem.

Dette er den højeste kreditvurdering, man som virksomhed kan opnå, og det er vores kunders garanti om, at vi som samarbejdspartner er stabil og er i stand til at overholde aktuelle betalingsforpligtelser. Inden for rengøringsbranchen udgør Koncept Rengøring 1 ud af 4 virksomheder med samme rating, og på landsplan er det blot 2% af danske virksomheder, der har opnået denne efterstræbte kreditvurdering.

Dette vidner om, at Koncept Rengøring kan tilbyde en særlig høj stabilitet sammenlignet med andre rengøringsleverandører, og det er med til at give vores kunder en tryghed, da vi kan sikre dem et langsigtet samarbejde præget af kontinuitet og sikkerhed.

Det faktum, at Koncept Rengøring er præget af økonomisk overskud kommer også vores medarbejdere til gode, da vi således har mulighed for at tilbyde dem en stabil arbejdsplads med et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Som resultat af dette, udviser vores medarbejdere til gengæld en stor stabilitet og fleksibilitet i deres arbejdsdag, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at sygefraværet i vores firma er under 1%.

Dette er ydermere noget, der kommer vores kunder til gode, da det giver dem en vished om, at deres rengøring trygt kan overlades til vores stab af stabile og pålidelige serviceassistenter.

Skal vi tage en uforpligtende snak?