Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
LEANCLEAN holder styr på tiden | Tidsrigestering for din skyld Ring os op

Tidsregistrering

Tidsregistrering

En af de mange fordele ved vores selvudviklede system LEANCLEAN er, at det er et optimalt værktøj til at registrere tid. Når vores serviceassistenter møder ind, så skal de logge ind i systemet for at kunne påbegynde deres timeforbrug. Når den pågældende arbejdsopgave er udført, skal de efterfølgende registrere dette i systemet og notere, hvis eventuelle opgaver ikke er blevet udført og årsagen til dette.

Dette giver os et fuldt overblik over, hvorvidt vores medarbejdere møder ind til tiden og hvor lang tid de bruger på den pågældende arbejdsopgave. Hvis en af vores medarbejdere ikke logger ind i systemet på det normerede tidspunkt, så vil en af vores driftsledere blive allarmeret med det samme. På den måde er der ingen risiko for, at vores kunder kan opleve at møde ind en dag uden, at der er blevet gjort rent som aftalt.

Skal vi tage en uforpligtende snak?