fbpx Ring os op

Webshop

Besøg vores webshop: www.rentengros.dk

Her kan du købe rengøringsprodukter og rengøringsudstyr, som Koncept Rengøring selv anvender i praksis – til engrospriser.  

Eksempler på varetyper i webshoppen:

– HEPA Rygstøvsugere – (med batteri/ledning)
Alt til diamantslibning
Klude og mopper i microfiber
MelaminPads
Kemi til rengøring
Udstyr til rengøring

Og meget mere som du kan få gavn af i egen virksomhed eller i privathjem. 

Vi deler ud af vores erfaring fra Koncept Rengøring

Koncept Rengøring har mange års erfaring i rengøringsbranchen. Erfaring som vi glædeligt deler ud af. 

Derfor har vi oprettet www.rentengros.dk, hvor vi udbyder alle de rengøringsprodukter, vi selv anvender i rengøringsfirmaet. Du kan derfor vide dig sikker på, at alt vi sælger, er produkter vi kan stå 100% inde for. Vi bruger samme produkter og udstyr hver eneste dag til glæde for både ansatte og kunder i Koncept Rengøring.

I alle vores rengøringsprodukter er der indtænkt: 

Ergonomi: Vi har fokus på produkter, der bruges med rigtig kropsholdning, da det mindsker arbejdsskader. Her er en HEPA Rygstøvsuger et godt eksempel på indtænkt ergonomi. 

Miljø: Vi bruger og udbyder produkter, som har fokus på miljøet. Her er vores diamant-pads et godt eksempel, da de kun skal bruge vand, hvorved miljøbelastningen reduceres – samt omkostningerne ved kemi.

Økonomi: Vi ved, at rengøringsprodukter kan være en dyr fornøjelse. Derfor har vi startet Rent Engros, hvor vi kan udbyde produkter til engrospriser, da vi i Koncept Rengøring selv kan anvende alle de produkter, vi ikke sælger. Derfor behøver fortjenesten ikke være stor. Eksempelvis udbyder vi støvsugerposer, som vi også selv anvender dagligt i Koncept Rengøring.   

Tid: I rengøringsbranchen er tid en af de vigtigste ressourcer, og vi har altid øje for at mindske tidsspild overfor vores kunder. Derfor bruger vi rengøringsudstyr, som gør det nemt for vores rengøringspersonale at arbejde under gode vilkår og i et godt tempo. Her kan eksempelvis nævnes vores spray-skaft, som flerfunktionelt indeholder vand og sæbe i skaftet, hvorfor brugeren slipper for hele tiden at skulle vaske og udskifte mopper. 

Tid er og bliver en væsentlig faktor i rengøringsbranchen, hvilket også er grunden til, at vi har udviklet LEANCLEAN – et innovativt it-system, som blandt andet kan administrere timeforbrug og arbejdsopgaver. 

Konceptet bag Rent Engros

www.rentengros.dk er startet ud fra idéen om at gøre en forskel i rengøringsbranchen. 

Vi har gennem årene oplevet, at indkøbspriserne på rengøringsprodukter er steget. Derfor begyndte vi selv at importere lige nøjagtig de produkter, som vi vidste fungerede i vores rengøringsfirma – til færre omkostninger. 

Her opstod ønsket om at hjælpe andre fagprofessionelle, som vi havde hjulpet os selv. Vi kan ikke se nogen ulempe i at tilbyde andre firmaer og tilmed privatpersoner de produkter, vi selv anvender og kender kvaliteten af. Tilmed kan vi udbyde produkterne til en lav pris (engrospriser) i forhold til gennemsnittet på markedet. Vi behøver ikke den store fortjeneste, da vi netop selv anvender alle de produkter, der ikke sælges. Det synes vi, er en smart og givende idé, som tilgodeser alle parter. 

Det er et reelt ønske om at hjælpe andre. For i Koncept Rengøring gør vi det nemt at have rent – for alle parter. 

Kontakt os for en uforpligtende snak