Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Diamantslibning af granitgulve | Slibning af granitgulv Ring os op

Diamantslibning af granitgulve

Koncept rengøring er et professionelt rengøringsfirma, der tilbyder diamantslibning af granitgulve til erhverv og private i hele Danmark. Granit er et særdeles hårdt materiale, hvilket gør diamantslibning af granitgulve til en yderst langsommelig og omfattende proces. Derfor kræver det også, at man har de rette materialer og rekvisitter til rådighed, hvis man har et ønske om et optimalt resultat. På trods af, at granit er et hårdført materiale, så kan den forkerte behandling af det nemt forårsage mærker og forandringer i overfladen alligevel.

Så hvis du vil sikre dine granitgulve en længere levetid, så kan du med fordel benytte dig af vores faglige kompetencer og professionelle udstyr. Kontakt os for en uforpligtende snak, hvor vi blandt andet kan drøfte dit gulvs nuværende tilstand således, at vi kan fastslå hvilken behandlingsform, der egner sig bedst til at varetage skaderne på netop dit gulv.

En af udfordringerne, der er særligt karakteristisk for granitgulve er, at de med tiden ofte kan udvikle små huller eller kratere i overfladen. Det skyldes, at granit har et stort indhold af mineralet silica, hvis mængde med tiden kan aftage, og det giver sig udslag i disse såkaldte kratere. Når dette problem først er opstået, så er diamantslibning af granitgulve den eneste mulighed for at få ens gulve tilbage til oprindelig tilstand.  I den forbindelse vil vi oftest anbefale, at man benytter sig af den mekaniske slibnings fordele.

Mekanisk slibning:

Til denne type opgave vil vi indledningsvis have fokus på at få bugt med kraterne i gulvet. Til det formål vil vi slibe med en grov kornstørrelse, der har en tilsvarende dybde som kraterne. På den måde er det muligt for os at udligne aktuelle højdeforskelle, og give overfladen et mere ensartet udtryk. Når dette mål først er opnået, vil fokusset derpå være, at få gulvet til virke mere glansfuldt. Til dette kan vi både benytte os af en høj korntype til at slibe med, eller afslutte behandlingen med en polering, så gulvet får den glans, der ønskes.

Denne behandlingsform er generelt yderst anvendelig i de tilfælde, hvor man har et granitgulv med højdeforskelle. Hvis der er ujævnheder i ens granitgulv, risikerer man i højere grad, at der opstår revner eller, at hjørner knækker af. Derudover er der en større risiko for, at man falder og slår sig på et ujævnt underlag. Så for at minimere chancen for skader – både på ens gulve og en selv – er diamantslibning af granitgulve en god investering.

.

Kontakt os for en uforpligtende snak