fbpx Ring os op

Diamantslibning af marmorgulv

Koncept Rengøring tilbyder diamantslibning af marmorgulve til erhverv og private i hele landet. Denne nye og effektive metode gør det muligt at få gamle, matte og slidte gulve til at fremgå pæne og repræsentative igen. Det er også muligt kun at reparere enkelte områder af gulvet, der er særligt udsat for slitage, såsom indgangspartier, hvis man ønsker, at ens marmorgulvs udseende skal blive pænt og ensartet.

Så hvis du har et marmorgulv, der er blevet mat og kedeligt at se på, så tag kontakt til os for en uforpligtende samtale. Vi kan både varetage diamantslibning af marmorgulve, og rådgive dig i, hvilke produkter, der egner sig bedst til at vedligeholde dine gulve.

Yderligere er det også muligt at købe diamantpads i forskellige størrelser hos os, så du selv kan fjerne ridserne i dit gulv og få den spejlblanke effekt. Disse pads passer til en almindelig gulvvaskemaskine, så hvis du har sådan en til rådighed, kan du nemt holde dit gulv rent og skinnende, uden hverken at skulle ændre i din normale rengøringsrutine, eller gøre brug af kemikalier.

I forhold til diamantslibning af marmorgulve kan opgaven løses på to forskellige måder, enten ved en kemisk eller en mekanisk diamantslibning.   

Kemisk slibning.

På trods af, at navnet antyder det, så anvendes der ingen kemikalier eller voks ved denne type behandling. Ved at anvende vores specielle diamantpads er det muligt at opnå en skinnende ren overflade udelukkende ved brug af vand. Ved kun at bruge vand reduceres de miljømæssige påvirkninger og man fjerner de ekstra omkostninger, der er forbundet med brugen af kemikalier og voks. Denne teknik kan med fordel anvendes, hvis man ønsker at komme af med overfladiske ridser, samt misfarvninger, som almindelige rengøringsmidler ikke kan fjerne. Resultatet ved diamantslibning af marmorgulve bliver således en mere ensartet og glansfuld overflade.

Mekanisk slibning

Ligeledes ved den mekaniske diamantslibning anvendes der kun vand i processen, så man undgår unødvendig brug af kemikalier. Denne metode er noget mere omfattende end den foregående, men den kan til gengæld også fjerne dybe ridser i gulvet, og dermed få selv det mest slidte gulv til at fremstå som nyt igen. Yderligere kan denne metode bruges til at slibe nylagte fliser ned i tilfælde af ujævnheder. Afslutningsvis polerer man gulvet indtil, at man opnår den ønskede glans.

Kontakt os for en uforpligtende snak