fbpx Ring os op

Diamantslibning af terrazzogulve

Vi tilbyder diamantslibning af terrazzogulve til private og erhverv i hele Danmark. Denne nye og effektive metode gør det nemt at få gamle og matte gulve til at blive flotte og glansfulde igen. Har du et område af dit gulv, som er særligt udsat for slitage, såsom indgangspartiet, så er det også muligt blot at få denne del behandlet således, at dit gulv igen kan fremstå flot og ensartet over det hele.

Så hvis du er interesseret i at få glansen tilbage i dine gulve, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi tilbyder diamantslibning af terrazzogulve til både virksomheder, private, og boligforeninger, der ønsker hjælp til trapperne, indgangspartiet m.m.

Når vi skal foretage en diamantslibning af terrazzogulve, så starter vi med at vurdere, hvilken metode, der egner sig bedst til det specifikke gulv vi står overfor. Vi kan benytte os af to forskellige metoder, en kemisk eller en mekanisk slibning, og valget afhænger af det pågældende gulvs tilstand og beskaffenhed.

Er ønsket at få en mat overflade til at blive mere glansfuld igen, og komme af med overfladiske ridser og misfarvninger, så er den kemiske slibning det oplagte valg. Hvis man derimod har et gulv med mere dybtliggende ridser og skader, så kan man med fordel bruge den mekaniske slibning for at komme dem til livs.

Yderligere egner den mekaniske slibning sig også til at udligne ujævnheder i gulvet. Så i tilfælde af, at man har fået lagt nye fliser, som ikke er helt vandrette, har man mulighed for at slibe kanterne ned på de fliser, der stikker op, så de kommer til at ligge i plan med de øvrige.

Vi tilbyder ikke kun diamantslibning af terrazzogulve. Vi har også mulighed for at slibe terrazzo håndvaske og bordplader ned, så de kommer til at fremgå som næsten nye igen. Terrazzo er et holdbart materiale, så hvis du behandler og plejer det rigtigt, så kan det holde i rigtig mange år. Dog kan det være vanskeligt at holde det rent for snavs og kalk, da materialet ikke tåler syreholdige kemikalier. Det vil sige, at man hverken må anvende eddike, rengøringsmidler, eller kalkfjerner med syre i, da dette kan forårsage syreskader. Derfor er diamantslibning den mest effektive og skånsomme måde at få bugt med kalkpletter, ridser og snavs.

Kontakt os for en uforpligtende snak