fbpx Ring os op

Home Party

Tjen ekstra på homeparty

Nu har du mulighed for at sælge ekstra, uden det koster dig en krone, hvis du allerede er homeparty sælger eller ønsker at blive det.

Det koster ingenting at komme i gang som sælger for os. Du får attraktive, professionelle rengøringsprodukter med og afregner først, når du har solgt dem.

Vores produkter er beregnet til erhverv og mere effektive end rengøringsmidler fra detailhandlen. Det kan du ganske enkelt og effektiv illustrere i et hjem.

Skidt samler sig, hvor mennesker er, og derfor er homeparties et ideelt sted at illustrere, hvad vores produkter kan. Når du viser effekten, sælger produktet sig selv.

Fordi du har et lagerudvalg med fra os, kan dine homeparty gæster få rengøringsmidlet med, så snart de har set resultatet og er købsklar.

Uanset om du allerede afvikler homeparties med tøj eller andet, eller om du er helt ny og selv vil starte op, gælder vores tilbud om at få produkter med gratis.

Vi sørger naturligvis også for oplæring i vores produkter, så du nemt og med stor overbevisning kan sælge løftet om et skinnende hjem.

Kontakt os hvis idéen om homeparty går rent ind hos dig.

Kontakt os for en uforpligtende snak