Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Hovedrengøring for erhverv og private | Koncept Rengøring Ring os op

Hovedrengøring

Koncept Rengøring tilbyder en bred vifte af løsninger indenfor hovedrengøring til både erhverv og private i hovedstadsområdet og på Fyn. Vores mange års erfaring i branchen vidner om professionalisme og resultater af høj kvalitet, og vi kan derfor med sikkerhed indfri vores kunders specifikke krav og ønsker til en lang række ydelser indenfor hovedrengøring.

Vi adskiller os fra andre i branchen, da vi har udviklet vores egne metoder og procedurer for at sikre en hovedrengøring, der både er mere effektiv og kvalitetssikret. Med vores professionelle maskiner og store kendskab til de bedste produkter på markedet, har vi mulighed for at løse mange forskellige opgaver – både de sædvanlige opgaver indenfor hovedrengøring, og de mere specielle. Vi kan blandt andet varetage følgende arbejdsopgaver:

  • Rengøring af trykmaskine for tryksværte, olie uden brug af kemi/vand.
  • Rengøring af ventilationer.
  • Rengøring af vægge/lofter, hvor der ikke må bruges meget vand.
  • Fjernelse af epoxy på fliser.
  • Klargøring af nikotin lejlighed før maler.
  • Alm. hovedrengøring af kontor, haller osv.
  • Affedtning/afkalkning af baderum.

Så hvis du er på udkig efter et kompetent rengøringsfirma til at varetage en eller flere af disse opgaver, så tag kontakt til os for en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan kortlægge netop dine behov. Vi tager altid udgangspunkt i den pågældende kundes behov, når vi skal udføre en arbejdsopgave. Af den grund udarbejder vi altid forud for arbejdsopgaven en grundig rengøringsplan, der tager højde for den pågældende virksomheds forskellige lokaler og deres brug og belastning.

Således sikrer vi et bedre resultat, og vi går forberedte til opgaven, så selve arbejdsprocessen bliver mere effektiv. Det betyder, at vores serviceassistenter møder velforberedte og ved hvor mange opgaver, der skal udføres og hvor lang tid, at det samlet set burde tage. Deres arbejdsdag er derfor nøje planlagt og struktureret, da dette kan reducere spildtid undervejs i rengøringsprocessen.

Når de enkelte arbejdsopgaver er blevet udført, skal de løbende registrere dette i vores selvudviklede system LEANCLEAN, som vores kunder også har adgang til. Således er det muligt for vores kunder at danne sig et overblik over, hvornår deres købte ydelser er blevet udført, og de har selv mulighed for at kommunikere med vores serviceassistenter i tilfælde af, at de skulle have yderligere kommentarer og ønsker til den pågældende opgave.

Vi tilbyder hovedrengøring i følgende områder:

Kontakt os for en uforpligtende snak