Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Koncept Rengøring | Brug for muldvarpebekæmpelse - På Fyn? Ring os op

Muldvarpebekæmpelse

Naturlig, billig og risikofri muldvarpebekæmpelse

Koncept Rengøring tilbyder at hjælpe med din muldvarpebekæmpelse. Vores metode er enkel, sikker og uden brug af gift.

– Kun 650,- inkl. moms pr. besøg.
– Op til 800 m2 grund.

Vi kører ud til stedet, hvor du har problemer med muldvarpe eller mosegrise. Her bruger vi en gasning – en kulilte-metode (kulmonoxid) – til at bekæmpe muldvarpe eller mosegrise. Det gode ved denne løsning er:

  • Den er effektiv og udrydder dit problem.
  • Den er naturlig og human mht. miljø og dyrevelfærd. 
  • Den skaber ikke sekundær forgiftning.
  • Den er billig ift. kvalitet.

Kulilte-metode (KULMONOXID) til bekæmpelse af muldvarpe

 I metoden bruger vi en MAUKI-maskine til gasning af muldvarpe. Formålet er, at dine skadedyr skal aflives hurtigt og humant, hvilket sker ved at sende kulilte-gas ned gennem muldvarpens tunneller. Grundet iltmangel vil muldvarpe stoppe med at trække vejret. 

Naturlig udryddelse med fokus på dyrevelfærd 

Grunden til at vi foretrækker denne kulilte-metode er, at den er effektiv og human. Effektiv ved, at det går hurtigt, og at du helt sikkert vil få bugt med dine skadedyr til forskel fra eksempelvis muldvarpe-fælder. 

Humant ved, at skadedyrene ikke lider i lang tid, men bliver udryddet skånsomt. Samtidig vil planter, fugle, katte, hunde og lignende heller ikke blive sekundært forgiftet. Det er ene og alene skadedyr som rotter, mosegrise og muldvarpe, der kan tage skade. 

Den maskinelle bekæmpelse via MAUKI er ligeledes en human og effektiv metode ved, at gassen føres helt ned i gangen og tunnellerne, da gas er tungere end luft. Derfor kan gassen nå de typiske reder og muldvarpe-ungerne. 

Ved brug af almindelig gift eller fælder er det ofte kun moderen og/eller faderen, man får ramt på, og i så fald vil der stadig være unger tilbage i reden, som efterlades til egen skæbne. Det får hverken udryddet dit problem, eller er særligt humant. 

Derfor fraråder vi i Koncept Rengøring alle i at bruge almindelig gift eller muldvarpefælder.  

Vi bekæmper muldvarpe på hele Fyn

Vores skadedyrsbekæmpere tager gerne ud til din grund og hjælper med en sikker bekæmpelse af dit muldvarpe-problem eller mosegrise-problem.

Koncept Rengøring er et professionelt rengøringsfirma, som hjælper med alt inden for rengøringsservice, hvilket også inkluderer at gøre din grund ren for skadedyr.

Skal vi hjælpe dig? Udfyld formularen under videoen. Her bedes du at fortælle, om det er privat eller som virksomhed, vi skal hjælpe. Såfremt det handler om virksomhed kan vi ikke garantere, at prisen er kr. 650,00 inkl. moms. Hvis du vil have tilbud på opgave, før vi kommer, så marker venligst med flueben i tilsvarende felt.

I denne video kan du se, hvordan bekæmpelsen foregår:

Book her

Ønsker tilbud på forhånd (kun for virksomheder)

Kontakt os for en uforpligtende snak