Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Oliering af fliser | Overfladebehandling af fliser - privat & erhverv Ring os op

Oliering af fliser

Vores mange års erfaring med oliering af fliser er vores kunders garanti på et effektivt resultat af høj kvalitet. Så hvis du søger et kompetent rengøringsfirma til at stå for oliering af fliser, så kontakt os for en uforpligtende snak. Således kan vi i fællesskab udarbejde et komplet gulvplejeprogram, der tager udgangspunkt i netop din virksomhed eller bolig. Programmet vil blive planlagt på baggrund af de enkelte lokalers brug og belastning, da dette sikrer, at gulvene bevarer en flot og repræsentativ overflade i længere tid.

Det er vigtigt, at ens stengulve får den rette behandling, da de ellers med tiden vil begynde at fremgå matte og være mere modtagelige overfor snavs. Fordelen ved at vælge oliering af fliser er, at natursten med den rette behandlingsform bevarer en fusionsåben overflade. Det betyder, at flisen fortsat kan ånde, men samtidig hindres indtrængning af vand og snavs. Som resultat får man et flot og levende gulv, der er nemt at vedligeholde. Ydermere sikrer man et sundere indeklima i lokalet når man vælger at oliere sine gulve.

Behandlingsmetoden

Vores mange års erfaring har givet os et dybdegående kendskab til de bedste materialer og rekvisitter på markedet i forhold til oliering af fliser. Derfor benytter vi os blandt andet primært af produkter indeholdende plantebaseret kemi, da vi på den måde kan undgå syreskader og lignende på klinkernes overflade. Yderligere har vi professionelt udstyr til rådighed til selve opskuringen af klinkerne, hvilket sikrer det optimale resultat.

Efter dette tilfører vi klinkerne den rigtige stenolie, der sikrer, at overfladen bliver vand- og smudsafvisende. Vi sørger for, at olien bliver masseret godt ned i klinkerne ved efterfølgende at efterpolere dem med en poremaskine. Vi anbefaler, at man efterfølgende vasker gulvene i det samme produkt, som er blevet benyttet under denne behandling, hvis man ønsker at bevare en flot overflade på klinkerne og sikre, at de forbliver smudsafvisende.

Kontakt os for en uforpligtende snak