Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Oliering af linoleumsgulv | Overfladebehandling af linoleumsgulv Ring os op

Oliering af linoleumsgulv

Koncept rengøring har en professionel tilgang til behandling og oliering af linoleumsgulve, og vi kan derfor med garanti sikre vores kunder et resultat af høj kvalitet. Så hvis du søger et kompetent rengøringsfirma til at varetage pleje og oliering af linoleumsgulve, så tag kontakt til os for en uforpligtende samtale.

Vi kan i den sammenhæng udarbejde et fyldestgørende gulvplejeprogram med udgangspunkt i din virksomhed eller bolig, og som derved sikrer, at dine linoleumsgulve altid er rene og repræsentative. Programmet vil tage højde for de enkelte lokalers brug og belastning således, at det er muligt at sikre det optimale resultat.

Den bedste pleje af dine linoleumsgulve

Linoleum er et dejligt naturmateriale, og vedligeholder du dit gulv korrekt, kan det se flot ud i mange årtier. Vi anbefaler oliering af linoleumsgulve, da det giver materialet mulighed for fortsat at ånde, og således sikrer man et flot og levende gulv, og et sundere indeklima. Desuden er ridser og andre skader nemmere at reparere på et linoleumsgulv, der er behandlet med olie. En anden fordel ved oliering af linoleumsgulve er, at man undgår, at snavs og skidt hober sig op og efterlader gulvets overflade fedtet og svær at gøre ren.

Omvendt er det dog let at ødelægge sine linoleumsgulve med forkert pleje, så for at undgå, at ens gulve kommer til at se gamle og slidte ud, kan man med fordel benytte sig af vores kompetente fagmænds viden og ekspertise. På den måde undgår man at ødelægge sine linoleumsgulve ved brug af forkerte rengøringsmidler. Vidste du for eksempel, at brun sæbe er det værste du kan udsætte dine linoleumsgulve for? Det skyldes, at brun sæbe har en PH-værdi på over 9,0, og derfor indgår i den kategori af rengøringsmidler, som man i udgangspunkt aldrig må bruge på sine linoleumsgulve.

Rensning af gulve forud for behandling

Koncept Rengøring tilbyder at rengøre og slibe vores kunders gulve forud for selve behandlingen. Med vores professionelle udstyr og store erfaring kan vi fjerne misfarvninger i gulvene uden at risikere at beskadige underlaget. Vi benytter os for eksempel ikke af stærk kemi for at rense gulvene, da vi ved, at dette kan trække ned i underlaget og løsne limen. I stedet anvender vi den samme teknik som ved diamantslibning og polerer gulvene med diamant pads, der både renser og udligner overfladen. Derved opnår vi et resultat af høj kvalitet samtidig med, at vi skåner gulvene.

Kontakt os for en uforpligtende snak