fbpx Ring os op

Oliering af trægulve

Koncept Rengøring har adskillige års erfaring med oliering af trægulve, og kan derfor med garanti sikre vores kunder et resultat af høj kvalitet. Som fagmænd har vi professionelt udstyr til rådighed, og vi har et dybdegående kendskab til fordelene ved de forskellige olier og behandlingsformer. I forbindelse med vores oliebehandlinger tilbyder vi også at vaske vores kunders gulve med en særlig valsegulvmaskine, der ikke ødelægger gulvenes træfibre. Ydermere tilbyder vi også at foretage en let slibning af vores kunders gulve, så slidmærker fra blandt andet kontorstole fjernes.   

Så hvis du er på udkig efter et kompetent rengøringsfirma, der kan hjælpe med oliering af trægulve m.m., så tag kontakt til os. Vi har i den forbindelse mulighed for at udarbejde et komplet gulvplejeprogram til netop din virksomhed eller bolig, som sikrer, at dine trægulve altid fremstår rene og indbydende. Programmet bliver udarbejdet med udgangspunkt i de enkelte lokalers brug og belastning, så vi sikrer dine trægulve en flot overflade og en længere levetid.

Fordelene ved oliebehandlede trægulve
Det er vigtigt, at man plejer og vedligeholder sine trægulve med den rette behandlingsform for at holde dem pæne og repræsentative. På den måde undgår man i højere grad slitage og, at snavs hober sig op i træet, hvilket i sidste ende gør overfladen ru og vanskelig at vaske. Fordelen ved at vælge oliering af trægulve er, at træet fortsat kan ånde gennem olien. Som resultat af dette, får man et flot og levende gulv, samt et sundere indeklima. Ydermere er det nemmere at reparere ridser i et oliebehandlet trægulv, da overfladen har mulighed for at arbejde og derfor bevarer en smidig overflade.

Som kunde hos os har du mulighed for at vælge imellem natur, farvet eller hvidpigmenteret olie. Valget afhænger af, hvilket udseende og udtryk du ønsker, at dine trægulve skal have. Ved oliering af trægulve benytter vi os udelukkende af en hærdende olie, som tørrer hurtigt og efterlader en hård og slidstærk overflade.

Man kan med fordel vælge at bruge olie på stort set alle former for trægulve, både på åbent og ubehandlet træ og på i forvejen ludbehandlet træ.  Til trods for, at en oliebehandling ikke giver en lige så stærk overflade som lak, så har det i stedet den fordel, at det er nemmere at friske op på de områder af gulvet, der er særligt udsat for slitage – for eksempel rundt om skriveborde.

Sæbebehandling
Vi kan også nemt behandle flotte gamle trægulve bestående af rustikke brædder. Til dette vil vi i stedet benytte os af sæbespåner, da det sikrer et meget naturligt resultat. Vi kan garantere, at sæbebehandlingen bliver udført korrekt, så træet bliver mere modstandsdygtigt overfor snavs og slitage. Dog kræver denne form for behandling, at man efterfølgende vasker overfladen oftere end olie- eller lakbehandlede trægulve. Her er det ligeledes muligt at vælge imellem en sæbe, der giver et mere naturligt slutresultat, eller en hvidpigmenteret sæbe, der giver træet et lysere udtryk.

Kontakt os for en uforpligtende snak