fbpx Ring os op

Polishbehandling

Koncept Rengøring er et kompetent rengøringsfirma, der kan tilbyde erhvervsvirksomheder på Fyn og i København en professionel polishbehandling. Vi har mulighed for at udføre behandlingen på mange forskellige typer gulvbelægning. Med en forudgående grundig rengøring efterfulgt af en polishbehandling vil dine gulve fremstå pæne og repræsentative.

Ved denne behandlingsform opnås en form for forsegling på gulvbelægningen, der gør overfladen mere homogen sådan, at snavs og skidt ikke så let hænger ved. Således bliver gulvet nemmere at gøre rent, og det er derfor efterfølgende muligt at vedligeholde det flotte resultat ved blot at køre en tør eller let fugtig moppe over.

Så hvis du er interesseret i at få glansfulde og rengøringsvenlige gulve, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi kan i den sammenhæng planlægge et gulvplejeprogram målrettet din virksomhed således, at der både tages højde for de enkelte lokalers gulvbelægning, samt brug og belastning.

Vi tilbyder polishbehandling til følgende typer gulvbelægning:

  • Linoleumsgulv
  • Vinylgulv
  • Flisegulv

Hvis din gulvtype ikke fremgår her, så giv os et kald, vi kan sikkert udarbejde en effektiv løsning til dig alligevel. Særligt ældre og slidte gulvbelægninger kan have gavn af en polishbehandling, da disse ofte har meget porøse og ru overflader, hvilket gør, at snavs nemmere absorberes og bindes til dem.

Behandlingsmetode

Inden vi påfører polish på gulvet vil det få en grundig rengøring. Til dette vil der ikke blive anvendt stærk kemi, som kan beskadige overfladen på gulvet. Derimod benytter vi os af den samme teknologi som ved diamantslibning, og polerer gulvet med diamant pads, der både renser effektivt samtidig med, at det udligner overfladen. På den måde kan vi skånsomt fjerne misfarvninger i gulvet udelukkende ved brug af rent vand.

Efterfølgende vil der blive foretaget en faglig vurdering af, hvor mange lag polish det pågældende gulv har behov for. Er der områder på gulvet, der er særligt udsat for slitage, vil der blive taget højde for det således, at disse områder vil få det ekstra antal lag, det kræves for at sikre en optimal beskyttelse.

Kontakt os for en uforpligtende snak