Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Polishbehandling linoleumsgulv | Overfladebehandling linoleum Ring os op

Polishbehandling af linoleumsgulv

I Koncept Rengøring tilbyder vi polishbehandling af linoleumsgulve til erhvervsvirksomheder beliggende i København og på Fyn. Fordelen ved polishbehandling af linoleumsgulve er, at selve linoleummet bliver stærkere. Dermed sikres en højere slidstyrke og gulvet vil fremstå næsten som nyt.

I tilfælde af, at der skulle komme dybe ridser eller andre skader i gulvet, vil disse være nemmere at reparere. Ved manglende eller forkert pleje vil et linoleumsgulv komme til at se gammelt og slidt ud, men dette kan nemt undgås med en professionelt udført polishbehandling.

Så hvis du er interesseret i slidstærke og repræsentative linoleumsgulve, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi tilbyder at udarbejde et gulvplejeprogram til netop din virksomhed således, at dine gulve altid vil fremstå rene og indbydende. Her vil der blive taget højde for de forskellige lokalers brug og belastning for at sikre, at gulvene får en længere levetid.

Hvis ikke man plejer sine gulve korrekt, så risikerer man, at de ædelægges af grus eller, at snavs hober sig op i dem, hvilket gør dem vanskelige at rengøre. Dette kan blandt andet skyldes slitage i linoleummet, hvilket kommer til udtryk ved, at overfladen bliver mere ru og derfor bliver svær at vaske. Dette problem kan afværges, hvis man foretager en polishbehandling af linoleumsgulve idet, at sliddet fremover vil gå udover polishen fremfor gulvene.

Før behandling

Som del af en polishbehandling af linoleumsgulve, så udfører vi forinden en dybdegående rengøring af overfladen. I stedet for at bruge stærk kemi til formålet, benytter vi os af den samme teknologi som ved diamantslibning. På den måde kan man rense og udligne overfladen udelukkende ved brug af rent vand, og man risikerer således ikke at beskadige gulvet ved, at kemikalier trækker ned i underlaget.

Afslutningsvis vil der blive påført de antal lag af polish, som det pågældende gulv har brug for. Det betyder også, at hvis der er områder af gulvet, der er særligt udsat for slitage, vil der her blive påført flere lag polish, for således at sikre det optimale resultat over hele gulvet.

Kontakt os for en uforpligtende snak