Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Polishbehandling af vinylgulve | Overfladebehandling af vinyl Ring os op

Polishbehandling af vinylgulve

Koncept Rengøring er et professionelt rengøringsfirma, der tilbyder polishbehandling af vinylgulve til erhvervsvirksomheder i København og på Fyn. Vinyl er et syntetisk produkt i modsætning til linoleum. Derfor er et vinylgulv typisk mere blankt i overfladen, og det bliver ofte mere stift med tiden, hvilket forkorter gulvets holdbarhed. For at undgå dette og forlænge ens vinylgulves levetid kan man med fordel benytte sig af polishbehandling af vinylgulve, da det efterlader gulvet stærkere og mere beskyttet.

Yderligere sikrer polishbehandling af vinylgulve også et bedre indeklima, hvilket kommer både medarbejdere og besøgende kunder til gode. Så hvis du ønsker, at dine vinylgulve skal holde sig flotte i mange år fremover, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi vil med glæde udarbejde et gulvplejeprogram målrettet lige netop din virksomhed, så dine gulve altid fremtræder rene og præsentable.

Selve behandlingen

Når vi varetager polishbehandling af vinylgulve, så indebærer det ligeledes en dybdegående rengøring forud for behandlingen. Vi vælger bevidst ikke at benytte os af stærk kemi når vi rengør gulve, da vi ved, at dette kan trække ned i underlaget og løsne limen, og derved forårsage permanente skader på gulvet. I stedet benytter vi os af den viden og teknologi, som vi har fra diamantslibningen, og opskurer gulvet med pads, som gør det muligt at rense overfladen uden at risikere at beskadige den.

Da det ikke er muligt at slibe et vinylgulv ned, vil der ikke kunne fjernes eventuelle misfarvninger på gulvet forårsaget af sollys. Afslutningsvis vil der blive påført det antal lag af polish, som det pågældende gulv kræver for at opnå det optimale resultat. I tilfælde af, at der er områder af gulvet, som er særligt udsat for slitage grundet brugsmønster, så vil disse områder få påført flere lag polish end det resterende gulv. På den måde sikrer vi, at gulvet bliver ensartet og får den optimale beskyttelse over alt.

Kontakt os for en uforpligtende snak