Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Rengøring | Vi tilbyder effektiv rengøring til erhvervslivet Ring os op

Rengøring

Erhvervs-rengøring

Koncept Rengøring er et kompetent rengøringsfirma med mange års erfaring, der tilbyder effektiv rengøring af høj kvalitet til erhvervsvirksomheder i hovedstadsområdet og på Fyn. For at sikre vores kunder en høj og ensartet kvalitet har vi 3 grundlæggende elementer for øje: effektiv rengøring, stabile serviceassistenter, og god kommunikation mellem os og vores kunder.

Effektiv rengøring

Vores rengøringsmetoder er baseret på den nyeste teknologi, hvilket gør dem mere effektive. Vi benytter os først og fremmest af de bedste rekvisitter, da dette giver de bedste resultater. Blandt andet bruger vi batteridrevne rygstøvsugere, som øger effektiviteten samtidig med, at de giver vores medarbejdere større arbejdsfrihed og bedre arbejdsforhold. Yderligere benytter vi os af svanemærkede og plantebaserede rengøringsmidler, samt antibakterielle microfiberklude.

I forbindelse med gulvvask bliver vores mobber forinden brug doseret med den rette mængde vand og kemi under kontrolleret forhold. Dette er både mere skånsomt for miljøet og det sikrer et bedre rengøringsresultat, da man således undgår, at mobberne bliver for våde og derfor efterlader overskydende vand på gulvene. Ydermere giver det en bedre absorbering af snavs og efterlader dermed gulvene blanke og fedtfri.  Vi arbejder efter konceptet ”work smarter, not harder”, hvilket kommer både vores kunder, medarbejdere og miljøet til gode.

Rengøring
Koncept Rengøring klarer opgaven
Rengøring baseret på nyeste teknologi

Stabile serviceassistenter

Vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, da glade medarbejdere med sikkerhed giver gladere kunder. Derfor bliver vores medarbejderes arbejdsglæde vægtet højt hos Koncept Rengøring, hvilket afspejler sig i, at sygefraværet i vores firma er under 1%. Dette sikrer vores kunder stabilitet, og det giver dem en vished om, at deres rengøring trygt kan overlades til vores stab af kompetente serviceassistenter.

God kommunikation

Vores selvudviklede system LEANCLEAN sikrer en god og synlig kommunikation mellem os og vores kunder. Dette innovative system samler al kommunikation på ét sted, og det giver således både kunden et bedre overblik over den købte ydelse, såvel som det giver vores medarbejdere et overblik over den specifikke arbejdsopgave.

Dette er ligeledes med til at forsikre vores kunder om, at deres unikke behov og ønsker bliver registreret og opfyldt, da det er muligt at foretage ændringer i opgavens indhold helt op til den pågældende dag, såfremt de blot noterer det i LEANCLEAN. Koncept Rengøring kan således tilbyde vores kunder en mere fleksibel, tidsbesparende og tryg løsning.

Som udgangspunkt vil vi gerne mødes med vores potentielle kunder til en uforpligtende snak om deres behov og ønsker. God kommunikation giver de bedste løsninger, da vi derved kan udarbejde en fyldestgørende rengøringsplan i fællesskab med kunden, og således sikre den optimale løsning, der egner sig bedst til lige akkurat den virksomhed og dens medarbejdere.

Koncept Rengøring tilbyder rengøring i følgende områder:

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere