fbpx Ring os op

Rengøring Fyn

Rengøring Fyn

Vores rengøringsfirma har mange års erfaring med rengøring på Fyn, og kan derfor tilbyde en effektiv rengøring af høj kvalitet til erhvervsvirksomheder i denne landsdel. Vi står til rådighed med en stab af professionelle og engagerede serviceassistenter, der benytter sig af innovative metoder til at sikre en miljøvenlig og kvalitetsbevidst rengøring. Så hvis du som erhvervsdrivende mangler en professionel rengøring på Fyn, så tag kontakt til os, og få en uforpligtende snak om de ønsker og behov du måtte have til rengøringen i lige netop din virksomhed.

Vores mål er at sikre vores kunder den bedste rengøring på Fyn. For at realisere dette, er det vigtigt for os, at der forekommer en synlig og tillidsvækkende kommunikation mellem os vores kunder. Ydermere benytter vi os af de bedste materialer, da dette giver de bedste resultater. Det kommer blandt andet til udtryk i vores brug af batteridrevne rygstøvsugere, hvorved vi sikrer en bedre sugeevne, og ergonomi for vores medarbejdere.

Desuden er vores rengøringsmidler og metoder miljøvenlige, da vi ved hjælp af den nyeste teknologi har fuld kontrol over doseringen af både vand og kemi. Som resultat af vores innovative tiltag, er vores rengøring på Fyn mere effektiv samtidig med, at den er skånsom overfor både miljøet og vores medarbejdere.

Hos Koncept Rengøring har vi vores ansattes arbejdsglæde for øje, da vi ved, at glade medarbejdere yder en bedre service overfor vores kunder. Derfor er det også vigtigt for os, at vores rengøringsudstyr ikke overbelaster vores ansatte fysisk. Som resultat af dette grundprincip oplever vi, at vores rengøringsfirma har under 1% sygefravær. Dette vidner om stabilitet, hvilket kommer vores kunder til gode, da det giver dem en vished om, at de trygt kan overlade deres rengøring til os.

Som konklusion på ovenstående, så kan Koncept Rengøring garantere et godt samarbejde baseret på synlig og tillidsvækkende kommunikation, effektiv rengøring, og engagerede serviceassistenter.

Kontakt os for en uforpligtende snak