Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Rengøring København | Erhvervsrengøring København Ring os op

Rengøring København

Koncept Rengøring har mange års erfaring med kvalitetssikret rengøring i København og omegnen. Vi står til rådighed med en stab af dygtige og engageret serviceassistenter, der med brug af innovative metoder og professionelt udstyr kan yde en effektiv rengøring af høj kvalitet til erhvervsvirksomheder, der søger rengøring i København.

Så hvis du som erhvervsdrivende er på udkig efter netop dette, så tag kontakt til os for en uforpligtende samtale. Vi kan i den forbindelse tilrettelægge en rengøringsplan i fællesskab, så den tager udgangspunkt i netop din virksomhed og de ønsker og behov du måtte have til rengøringen af den. Vores rengøringsservice er fleksibel, hvilket gør det muligt for os at skræddersy den optimale løsning til lige netop din forventning til rengøring i København.

Vores rengøringsmetoder er baseret på den nyeste teknologi, som gør dem mere effektive samtidig med, at de både skåner vores medarbejdere og miljøet. Vores serviceassistenter er blandt andet udstyret med en batteridreven rygstøvsuger i stedet for en almindelig støvsuger. Det skyldes, at den har en bedre sugeevne og derfor er langt mere effektiv, men yderligere giver den også vores ansatte større arbejdsfrihed og bedre arbejdsforhold.

Dette vægtes højt hos Koncept Rengøring, da vi er bevidste om, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource til at sikre tilfredse kunder, da glade og engageret medarbejdere yder en mere effektiv og stabil service.

Vi er miljøbevidste idet, at vi bruger svanemærkede og plantebaserede rengøringsmidler. Ydermere bruger vi en metode, hvor vi undgår at bruge overflødige mængder af kemikalier, da vores mobber og klude bliver klargjort forinden brug under kontrolleret forhold. Her bliver de doseret med den helt rette mængde vand og kemi, så der kun tilføres lige akkurat den mængde som vi skal bruge til den forestående arbejdsopgave. Således undgår vi efterfølgende at være nødt til at kassere overflødig spildvand med kemikalier ned i kloaksystemet.     

Hos Koncept Rengøring kan vi yde en effektiv rengøringsservice for de virksomheder, der er på udkig efter en miljø- og kvalitetsbevidst rengøring i København.

Koncept Rengøring København

Kontakt os for en uforpligtende snak