fbpx Ring os op

Rengøring Middelfart

På baggrund af mange års erfaring med rengøring i Middelfart, så kan vi med garanti tilbyde vores kunder en rengøring af høj kvalitet. Vores tilgang til rengøring i Middelfart er, at den skal være så effektiv som muligt, og den skal udføres af kompetente serviceassistenter, der har de bedste rekvisitter og rengøringsmidler til rådighed.

Så Hvis du er på udkig efter et professionelt rengøringsfirma, som kan varetage rengøringen af din virksomhed, så tag kontakt til Koncept Rengøring for en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab kan blotlægge de krav og ønsker, som du måtte have til rengøringen af din virksomhed. Således kan vi udarbejde et optimalt løsningsforslag, der varetager netop dine interesser. Vi klarer mange former for opgaver inden for rengøring i Middelfart og omegn.

Effektivitet

Hos Koncept Rengøring tager vores arbejde udgangspunkt i principperne fra LEAN, hvilket gør vores rengøring særlig effektiv. Dette indebærer blandt andet, at vores serviceassistenters arbejdsdag er mere struktureret, da dette kan reducere spildtid undervejs i rengøringsprocessen. Ydermere benytter vi os af udstyr baseret på den nyeste teknologi, da vi er bevidste om, at de bedste rekvisitter giver de bedste resultater.

For eksempel gør vi brug af batteridrevne rygstøvsugere frem for den sædvanlige støvsuger med ledning, da undersøgelser viser, at den største spildtid pr. kvadratmeter normalvis sker i forbindelse med støvsugningen. Denne spildtid undgår vi ved at benytte os af den rigtige form for udstyr, og vi kan således sikre vores kunder en mere effektiv rengøring i Middelfart.

Rengøring i Middelfart

Stabilitet

Vi kan tilbyde vores kunder en høj grad af stabilitet idet, at vores rengøringsfirmas sygefravær er under 1%. Dette er med til at forsikre vores kunder om, at de trygt kan overlade rengøringen af deres virksomhed til os og vores stab af kompetente og engagerede serviceassistenter.

En medvirkende årsag til vores firmas lave sygefravær er, at vore ansattes arbejdsforhold og arbejdsglæde bliver vægtet yderst højt hos Koncept Rengøring. Det skyldes, at vi ved, at vores medarbejdere udgør vores vigtigste ressource, da glade medarbejdere udfører et bedre stykke arbejde, hvilket kommer vores kunder til gode.

Vores rengøring i Middelfart vidner på baggrund af ovenstående om stor stabilitet, effektivitet og ikke mindst kvalitet.

Kontakt os for en uforpligtende snak