fbpx Ring os op

Rengøring Svendborg

Koncept Rengøring er et stabilt, men fleksibelt rengøringsfirma, der tilbyder effektiv rengøring i Svendborg. Vores mål er at tilrettelægge en fyldestgørende rengøringsplan, der er tilpasset vores kunders aktuelle behov og således tager hensyn til den pågældende virksomhed og dens medarbejdere. Så hvis du som erhvervsdrivende søger et kompetent firma, der kan varetage din rengøring i Svendborg, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi kan i den forbindelse kortlægge din virksomheds unikke behov, og skræddersy en professionel rengøringsløsning specifikt til den.

Effektivitet – LEAN

Hos Koncept Rengøring er kodeordet kvalitet. Derfor har vi også meget høje standarder til vores rengøring, da det er vigtigt for os, at vores kunder oplever en professionel service hver gang, så de trygt tør overlade deres rengøring til os. Ydermere kan vi tilbyde en særlig effektiv rengøring, da vores rengøringsmetoder tager udgangspunkt i principperne fra LEAN. Vores mål er at reducerer spildtid, som ellers kan forekomme undervejs i rengøringsprocessen samtidig med, at vi tilpasser os vores kunders behov. Vi kan af den grund tilbyde vores kunder en professionel og mere effektiv løsning på rengøring, hvor selve udførelsen er struktureret således, at al tiden med garanti bliver brugt optimalt.

Stabilitet

Vi har en personalepolitik, der er med til at udgøre fundamentet i vores rengøringsfirma, da vi ved, at forudsætningen for at yde en god service for vores kunder er, at vores ansatte er glade for deres arbejdssituation. Derfor bruger vi blandt andet også udstyr som batteridrevne rygstøvsugere, der ikke kun sikrer et bedre rengøringsresultat, men også sikrer bedre arbejdsforhold for vores ansatte. Dette kommer vores kunder til gode, da vi som firma derfor blot har 1% sygefravær. Det betyder, at vi som rengøringsfirma kan garantere vores kunder en stabil og pålidelig service og rengøring i Svendborg samtidig med, at vi forholder os fleksible overfor lige netop din virksomheds behov og ønsker til rengøring.

Rengøring Svendborg
Effektiv rengøring Svendborg
Koncept Rengøring klarer opgaven i Svendborg

Kontakt os for en uforpligtende snak