Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Rensning af terrassefliser | Slibning af terrassefliser Ring os op

Rensning af terrassefliser

Koncept Rengøring tilbyder erhvervsvirksomheder og private i hele Danmark en effektiv, men skånsom rensning af terrassefliser. Vi benytter os af diamantslibning til at rense terrassefliser, da det både er en effektiv løsning samtidig med, at det renser skånsomt, så stenens overflade ikke risikerer at blive ødelagt. Så hvis du søger et kompetent rengøringsfirma, med mange års erfaring, til at varetage rensning af terrassefliser, så kontakt os for en uforpligtende snak. Vi vil gerne på baggrund af dine ønsker og behov udarbejde en komplet plan, der er målrettet netop din virksomhed eller bolig.

Diamantslibning

Terrasser, der består af herregårdsten eller andre betonsten, er garanteret lang tids holdbarhed, men de kræver til gengæld jævnligt pleje for at bibeholde den flotte overflade. Overfladen falmer oftest på grund af alger, skidt og flisepest, men netop dét, kan en diamantslibning rette op på. Med diamantslibning bliver stenen ført tilbage til sit oprindelige og ensartede udgangspunkt uden, at man risikerer, at overfladen tager skade. Det skyldes, at diamantslibning ubetinget er den mest skånsomme og effektive tilgang til rensning af terrassefliser. Yderligere er denne metode skånsom overfor miljøet, da det ikke er nødvendigt at bruge kemikalier for at opnå et flot resultat.

Denne metode adskiller sig fra den gængse højtryksspuling, da vandforbruget er markant lavere, og derfor risikerer man ikke, at fugesandet bliver spulet væk i processen. Grundet den skånsomme tilgang, risikerer man heller ikke, at efterlade stenen med en åben overflade, der er sårbar overfor snavs og skidt.

I Koncept Rengøring tager vi afstand til den sædvanlige højtryksspuling, da vi har erfaret, at den metode netop har tendens til at beskadige stenens overflade, og dermed efterlade den med et mere rustikt udseende, der er mere modtagelig overfor alger og flisepest. Dette forkorter stenens levetid, da den dermed oftere kræver en ny rensning for at holde overfladen pæn. Yderligere resulterer det høje vandtryk ved højtryksspulingen ofte i et beskidt hus, da det er svært at undgå, at det sprøjter på husmuren.

Med diamantslibning undgår man alt dette, og man er garanteret det optimale resultat hver gang. Som en ekstra service for vores kunder, så fjerner vi også ukrudt og mos mellem fliserne i den samme arbejdsgang, så terrassen fremgår ekstra ren og indbydende når vi efterlader den.

Kontakt os for en uforpligtende snak