Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Tæpperensning | Tæpperensning på Fyn | Koncept Rengøring Ring os op

Tæpperensning

Koncept Rengøring tilbyder miljøvenlig tæpperensning af høj kvalitet til både erhverv og private på Fyn. Vi efterlader efterfølgende tæpperne bløde og repræsentative igen med en duft af renhed. Så hvis du er interesseret i at få dine tæpper renset, så kontakt os for en uforpligtende samtale. Vi kan i den sammenhæng udarbejde et tæppeplejeprogram med udgangspunkt i din bolig eller virksomhed, og som derfor tager højde for de forskellige lokalers brug og belastning. Yderligere kan vi også tilbyde en gratis prøverens, så du har mulighed for at opleve den mærkbare forskel, der er på andre almindelige rensemetoder og en tæpperensning udført af os.

CarpetCleaner

Vi benytter os af en effektiv metode kaldet CarpetCleaner til vores tæpperensning, da den nedsætter selve rensetiden væsentligt. Tæppet bliver her renset med et granulat med lav fugtighed, der opløser og opsuger snavset uden at efterlade tæppet vådt. Den lave fugtighed gør derfor, at det pågældende tæppe ikke kræver afspærring, da det er klar til brug med det samme. Yderligere risikerer vores kunder ikke, at deres tæpper krymper, eller får skjolder og misfarvning. Pletter og gangbaner vil ikke komme igen, hvilket ellers er almindeligt ved vådrens, hvor tæppet, når det tørrer i overfladen, suger snavset op fra underlaget.

Yderligere gør den lave fugtighed, at den opløste snavs er under kontrol således, at den ikke løber tilbage i tæppet, som ellers kan ske ved en vådrens. Den lave fugtighed gør, at denne form for tæpperensning er yderst skånsom, og den kan derfor med fordel anvendes på alle former for tæpper, hvis man har interesse i at forlænge deres levetid. Metoden kan også bruges til rensning af sarte tæpper som sisal- og kokostæpper, samt tæpper i fugtfølsomme rum – for eksempel edb-områder.

Med denne metode kan vi derfor sikre vores kunder et pletfrit resultat uden risiko for fugtskader på hverken tæpper eller underlag, som almindelig vådrens ellers kan forårsage.  Sidst men ikke mindst, så er de granulater, der anvendes ved denne metode, fremstillet af 98% naturprodukter, hvilket gør dem miljøvenlige og fuldt nedbrydelige.

Kontakt os for en uforpligtende snak