Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Vinduespudser | Koncept Rengøring tilbyder vinduespolering Ring os op

Vinduespudser

Koncept Rengøring er et kompetent rengøringsfirma, der tilbyder effektiv vinduespolering til virksomheder i hovedstadsområdet og på Fyn. Vores særskilte metode er baseret på vores miljøvenlige Reach & Wash system, og vi benytter os af professionelt og moderne udstyr, da dette sikrer det bedste resultat. Dette gør det ydermere muligt for os at polere alle former for vinduer, også dem, der ellers er svært tilgængelige.

Som vinduespudser leverer vi et ensartet resultat af høj kvalitet, og vi garanterer derfor vores kunder spejlblanke vinduer hver eneste gang, at de overlader vinduespoleringen til os. Vi tager arbejdsopgaven seriøst, da vi ved, at rene vinduer gør det muligt for vores pågældende erhvervskunder at sende de helt rette signaler udadtil.

Meget mere end en vinduespudser

Koncept Rengøring er meget mere end blot en vinduespudser. Vi kan også hjælpe med rengøring af skilte, vinduesrammer og andre glas- eller plastikflader med Reach & Wash systemet. Dette rensningssystem differentierer sig fra andre traditionelle rengøringsmetoder, da det gør det muligt for os at levere vinduespolering og afrensning af facader i op til 21 meters højde uden brug af stiger og lift.

Vi renser op til 50% hurtigere og kan begrænse vandforbruget med 300-400%. Systemet er langt mere skånsomt end en højtryksrensning, og sidst men ikke mindst efterlader vi en facade, der holder sig ren og pæn i længere tid.

Skræddersyet løsning

Vi gør det nemt for kunden at have det rent. Det er det motto, vi bygger hele vores rengøringskoncept på. Så hvis du er på udkig efter en professionel vinduespudser, så tag kontakt til os. Du er også meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak om lige netop dine ønsker og behov til vinduespoleringen i din virksomhed. I den forbindelse kan vi i fællesskab udarbejde en skræddersyet løsning, der varetager de krav, du måtte have til din kommende vinduespudser.

Vinduespolering uden kemikalier

Reach & Wash systemet er et miljøvenligt rensningssystem, der ikke anvender kemikalier og rengøringsmidler – kun renset og poleret vand. Poleret vand er modsat almindelig vand renset for alle de kemiske elementer, som vand ellers indeholder, når det bliver brugt direkte fra vandhanen. Her er der for eksempel tale om kalk, klorin, jern og kobber.

Hvis man bruger ubehandlet vand til vinduespolering vil disse mineraler og restkemikalier blive siddende og efterlade mærker og striber på ruden når den er blevet tør. Når man anvender poleret vand som vinduespudser, opnår man derfor med den rigtige teknik det mest optimale slutresultat.   

Kontakt os for en uforpligtende snak