fbpx Ring os op

Vinduespudser Fyn

Som erfaren vinduespudser på Fyn kan vi tilbyde vores kunder en miljøvenlig og effektiv løsning. Med vores innovative Reach & Wash system undgår vi at tilsætte rengøringsmidler og andre kemikalier i det vand vi bruger til vinduespudsningen. Dette er ikke blot mere skånsomt for vores miljø, men det sikrer også et bedre resultat.

Poleret vand

Vi fraholder os også at bruge vand direkte fra hanen til at polere vinduer med, da det vand indeholder kemiske elementer, som kan efterlade striber og mærker på de nyvaskede ruder. I stedet anvender vi poleret vand, der er blevet renset for kemiske elementer som kalk, jern, kobber og klorin. Denne miljøvenlige metode sikrer spejlblanke vinduer hver eneste gang, og vi kan som vinduespudser på Fyn derfor garantere vores kunder et resultat af høj kvalitet.

Skånsom men effektiv rensemetode

Vi er mere end blot en professionel vinduespudser på Fyn, vi kan også varetage rengøringen af skilte, facader, vinduesrammer og andre glas- eller plastikflader. Vores innovative system Reach & Wash er mere effektivt end andre konventionelle rengøringsmetoder. For at være akkurat er vores system op til 50% hurtigere, hvilket betyder, at vi kan begrænse vandforbruget med omkring 300-400%. Yderligere efterlades en facade, der holder sig pæn i længere tid efterfølgende. Vores system er også mere skånsomt sammenlignet med for eksempel højtryksrensning, og det gør det muligt for os at afrense facader på en højde på op til 21 meter uden brug af lift.

En uforpligtende samtale

Hvis du som erhvervsdrivende søger en kompetent vinduespudser på Fyn, så tag kontakt til os for en uforpligtende samtale. Vi vil meget gerne hjælpe med at blotlægge din virksomheds aktuelle behov, så vi kan udarbejde en optimal løsning, der er skræddersyet netop til den. Vores mål er at gøre det nemt for vores kunder at have det rent, så vi kan med garanti sikrer dig en fleksibel løsning.

Kontakt os for en uforpligtende snak