fbpx Ring os op

Vinduespudser København

Hos Koncept Rengøring tilbyder vi effektiv vinduespolering til erhvervsvirksomheder i København. Vores metoder er baseret på et innovativt system kaldet Reach & Wash, hvilket sikrer en lang række fordele sammenlignet med andre mere konventionelle metoder. Det gør det blandt andet muligt for os at varetage alle former for vinduespudsning, uanset vinduernes tilgængelighed og placering. Uden brug af hverken stiger eller lifte kan vi polere vinduer i op til 21 meters højde, og derved undgås beskadigelse af beplantning, fliser og anden belægning.

En effektiv og miljøvenlig løsning

Vores innovative system Reach & Wash gør os til en miljøvenlig vinduespudser i København. Det betyder, at vi hverken anvender rengøringsmidler eller kemikalier når vi polerer vinduer. I stedet bruger vi poleret vand, der er blevet renset fra alle restkemikalier. Dette er både mere skånsomt for miljøet samtidig med, at det sikrer et bedre resultat. Normal vand tappet direkte fra hanen indeholder nemlig kemiske elementer som kalk, klorin, jern, kobber og andre mineraler, hvilket gør, at det ikke egner sig til vinduespolering, da det efterlader mærker og striber på den nyvaskede rude. Med poleret vand undgås dette, og man sikrer således det optimale resultat hver gang.

Ikke blot en vinduespudser i København

Koncept Rengøring er meget mere end blot en vinduespudser i København. Vi kan også hjælpe med rengøring af skilte, facader vinduesrammer og andre glas- eller plastikflader med Reach & Wash systemet. Dette system er mere skånsomt og effektivt end andre metoder, da det renser op til 50% hurtigere end eksempelvis en højtryksrenser, og derfor begrænses vandforbruget med 300-400%. Ydermere sikrer det resultater af høj kvalitet, og efterlader facader, der holder sig pæne i længere tid efterfølgende.

En uforpligtende snak

Hvis du er på udkig efter en professionel vinduespudser i København, der kan sikre effektive løsninger af høj kvalitet, så tag kontakt til os. Du er også meget velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak om lige netop dine ønsker og behov til. I den forbindelse kan vi i fællesskab udarbejde en skræddersyet løsning, der varetager de krav, du måtte have til din kommende vinduespudser i København.

Kontakt os for en uforpligtende snak