Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Vinduespudser Middelfart | Vinduespolering i Middelfart Ring os op

Vinduespudser Middelfart

Vi har mange års erfaring som vinduespudser i Middelfart, så hvis du som erhvervsdrivende er på udkig efter et kompetent rengøringsfirma til at varetage vinduespoleringen i din virksomhed, så tag kontakt til os – vores erfaring er din garanti for et professionelt veludført stykke arbejde. Vi har mulighed for at polere alle typer vinduer, inklusiv dem, der kan være svære at komme til. Vores stab af engagerede medarbejdere har det bedste udstyr på markedet til rådighed, da det sikrer de bedste resultater.

Det betyder blandt andet, at vi ikke behøver at anvende store lifte, der optager plads, når vi skal pudse vinduer i højden. Ydermere benytter vi os af et system kaldet Reach & Wash, hvor en fordel blandt mange er, at vi som vinduespudser i Middelfart er miljøvenlig.

Vi bruger aldrig kemikalier og rengøringsmidler

Som miljøvenlig vinduespudser i Middelfart benytter vi os af poleret vand, der er blevet renset for kemiske elementer. Vand, der tappes direkte fra vandhanen, indeholder kemiske elementer, og det bør derfor renses, hvis man vil undgå mærker og striber på de færdigpudsede vinduer.

Mærkerne og striberne opstår fordi, at de mineraler og restkemikalier, der kommer fra hanevandet, sætter sig på ruden. Det problem undgår vi ved at rense vandet for fx klorin, kalk og kobber, og derved opnår vi et perfekt resultat hver gang.

Meget mere end en vinduespudser i Middelfart

Koncept Rengøring kan bistå med meget mere end blot vinduespudsning. Vi kan også varetage rengøringen af skilte, vinduesrammer og andre glas- eller plastikflader. Ved brug af vores Reach & Wash system kan vi sågar stå for at afrense facader på op til 21 meters højde uden brug af hverken lift eller stige. Vores innovative system efterlader facaden pæn i længere tid, end hvis den var blevet højtryksrenset.

Ydermere sørger systemet også for en mere skånsom behandling af facaden samtidig med, at metoden er mere effektiv. Det skyldes, at vi kan rense omkring 50% hurtigere ved brug af dette system, end hvis vi benyttede os af konventionelle metoder. Dette kommer til udtryk ved en reducering af vandforbruget med 300-400%.

Lad os tage en snak

Det skal være nemt for vores kunder at have det rent. Dette er et grundlæggende motto hos Koncept Rengøring. Hvis dette har fanget din interesse, så tag kontakt til os for en uforpligtende snak om dine behov og krav til vinduespoleringen i din virksomhed. Vi kan i den forbindelse skræddersy en løsning, der varetager netop dine ønsker.

Kontakt os for en uforpligtende snak