Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/konceptrengoering.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Vinduespudser Odense | Vinduespolering i Odense Ring os op

Vinduespudser Odense

Hos Koncept Rengøring tilbyder vi effektiv vinduespolering til erhvervsvirksomheder i Odense. Vi kan varetage alle former for vinduespudsning, uagtet vinduernes tilgængelighed og placering. Vi anvender moderne og professionelt udstyr og er derfor ikke afhængige af store lifte, der optager plads, når vi skal pudse vinduer placeret højt oppe.

Vores metoder er baseret på et miljøvenligt system kaldet Reach & Wash, som gør det muligt for os at levere et perfekt resultat hver gang. Rene vinduer har i høj grad en signalværdi, og som vinduespudser i Odense kan vi sikre, at din virksomhed sender de rette signaler udadtil til dine kunder.

Vi bruger ingen kemikalier

Grundet vores miljøvenlige rensningssystem anvender vi hverken kemikalier eller rengøringsmidler når vi pudser vinduer. Vi bruger renset og poleret vand, der ikke indeholder kemiske elementer. Det vand, der tappes direkte fra vandhanen, indeholder kalk, klorin, jern, kobber og andre mineraler, så hvis man gør brug af det til vinduespudsning, vil det efterlade mærker og striber på den tørre rude. Dette undgår vi ved at bruge poleret vand, og vi sikrer således spejlblanke vinduer hver eneste gang.

Meget mere end en vinduespudser i Odense

Vi tilbyder mere end blot vinduespudsning hos Koncept Rengøring. Vi kan også hjælpe med rengøringen af skilte, vinduesrammer eller andre glas- og plastikflader med Reach & Wash systemet. Til forskel fra traditionelle rengøringsmetoder, kan vi polere vinduer og afrense facader i op til 21 meters højde uden brug af hverken stiger eller lifte.

Vores udstyr renser mere effektivt end traditionelt udstyr og vi bruger derfor betydeligt færre mængder vand til formålet – dette gør det muligt at formindske vandforbruget med op til 300-400%. Ydermere efterlader vi en facade, der holder sig pæn og ren i væsentlig længere tid.

Tøv ikke med kontakten

Målet for os er at gøre det nemt for vores kunder at have det rent. Derfor kan vi tilbyde vores kunder en fleksibel vinduespudser i Odense, der kan tilpasse sig efter de krav og ønsker som de måtte have. Så hvis du er på udkig efter en professionel vinduespudser i Odense, så tag kontakt til os for en uforpligtende samtale, hvor vi i fællesskab kan blotlægge din virksomheds specifikke behov og udarbejde et optimalt løsningsforslag, der varetager netop dine interesser.

Kontakt os for en uforpligtende snak