fbpx Ring os op

Vinduespudser Svendborg

Vi har mange års erfaring som vinduespudser i Svendborg, og vores erfaring er din garanti for et professionelt og veludført stykke arbejde. Vi benytter os af det bedste udstyr på markedet og kombinerer det med vores selvudviklede system Reach & Wash, hvilket sikrer et effektivt resultat, der både er skånsomt for miljøet og er af høj kvalitet.

Vi ved, at det er vigtigt for vores erhvervsdrivende kunder, at deres virksomheds vinduer fremgår spejlblanke, da dette sender de rette signaler til deres pågældende kunder og medarbejdere. Og som vinduespudser i Svendborg vil vi meget gerne påtage os det ansvar og varetage vinduespudsningen i din virksomhed.

En miljøvenlig løsning

Vi benytter os hverken af kemikalier eller rengøringsmidler, når vi polerer vinduer. Denne beslutning har vi taget dels fordi, at vi ønsker at skåne miljøet, og dels fordi, at det ikke giver det optimale slutresultat. I stedet benytter vi os af poleret vand, der er renset for de restkemikalier, som vand fra hanen normalvis indeholder. Således undgår vi, at kemiske elementer, som for eksempel jern, kobber, klorin og kalk efterlader de nyvaskede vinduer med striber og mærker, og vi får derfor et perfekt resultat hver gang.

Meget mere end en vinduespudser i Svendborg

Hvis du står og mangler hjælp til rengøring af vinduesrammer, skilte eller andre plastik- og glasflader, kan du også kontakte os. Vores Reach & Wash system giver en lang række fordele sammenlignet med andre mere traditionelle metoder. For eksempel sikrer det en mere skånsom behandling end en højtryksrensning, samtidig med, at det mindsker vandforbruget væsentligt – mere præcist kan vi begrænse det med op til 300-400%.

Desuden er vores system mere effektivt, og det kan derfor afrense en facade ca. dobbelt så hurtigt end en højtryksrenser kan. Yderligere holdes facaden pæn i længere tid efterfølgende ved brug af vores rensningssystem.

Lyst til en kop kaffe?

Det er vores intention at gøre det nemt for vores kunder at have det rent. Det er hele fundamentet for vores rengøringskoncept. Så tag kontakt til os, hvis du søger en professionel vinduespudser i Svendborg, der kan tilbyde dig en fleksibel løsning, der varetager lige netop dine behov og ønsker til vinduespudsning.

Kontakt os for en uforpligtende snak