fbpx Ring os op

Oliering af gulve

Koncept Rengøring er et kompetent rengøringsfirma, der tilbyder oliering af gulve til erhvervsvirksomheder og private i hovedstadsområdet og på Fyn. Rene og pletfri gulve er med til at give det rette indtryk, når man træder ind i et lokale, men det kan være svært at vedligeholde denne skinnende overflade i længere tid, da ens gulve konstant udsættes for slitage og snavs fra skotøj.

Særligt erhvervsvirksomheder med mange medarbejdere og kundebesøg, kan opleve, at deres gulve får en hård medfart. Koncept Rengøring kan tilbyde en effektiv løsning på dette, da vi ved hjælp af den rette overfladebehandling og oliering af gulve kan afværge problemet.

Et ubehandlet gulv er sart og kan derfor hurtigt blive plettet og grimt af vand, snavs og slid. Dette er muligt at hindre med den rette overfladebehandling, da det efterlader gulvet beskyttet, og derfor gør det nemmere at rengøre og vedligeholde. Ved at behandle ens gulv sikrer man sig således, at det bliver mindre modtagelig overfor snavs og det fremgår derfor renere og pænere i længere tid.

Ydermere er det også muligt at give ens gulv et andet udseende og udtryk ved at behandle det med olie. For eksempel kan man vælge en almindelig olie, hvis man ønsker, at ens gulv skal have en mørk og gylden fremtoning, hvorimod ønsker man et lysere gulv, kan man med fordel vælge at anvende en hvidpigmenteret olie.

Den rette behandlingsform varierer afhængigt af, hvilken gulvtype man har. Med vores mange års erfaring med oliering af gulve, kan vi rådgive og vejlede vores kunder i, hvilken overfladebehandling, der egner sig bedst til lige netop deres gulve. Koncept Rengøring kan tilbyde oliering af følgende typer gulve:

  • Trægulv
  • Linoleumsgulv
  • Flisegulv

En uforpligtende samtale

Hvis du er på udkig efter et kompetent rengøringsfirma, der kan bistå med oliering af gulve, så tag kontakt til os for en uforpligtende snak, hvor vi i fællesskab kan udarbejde et løsningforslag, der varetager netop dine ønsker og behov.

Kontakt os for en uforpligtende snak